Kittens verwacht!

 

 

 
 
 

Goed om te weten!
Voor onze kittens zoeken wij huizen waar de dieren vrije uitloop kunnen hebben in tuin, ren of andersoortig afgebakend buiten.
Noorse Boskatten zijn niet graag alleen, zorg voor een poezenkameraad(je).
Jonge dieren blijven tot en met 13 weken in de cattery en worden volledig ontwormd, ingent, voorzien van chip, paspoort, stamboom en "startpakket" afgegeven.

Onze kittens worden onder de best denkbare omstandigheden grootgebracht.

Wij nemen de verantwoording voor deze kittens en behouden ons het recht voor onze kittens alleen te verkopen aan mensen die wij geschikt achten. Wij geven als garantie dat wanneer het kitten niet aan de verwachtingen voldoet, het binnen 14 dagen door ons zal worden teruggenomen met restitutie van de aankoopsom.

Onze kittens worden gevoed met eerste kwaliteit vers (diepvries)vlees en een high premium brokje. Verder zal de regelmatige ontworming (elke 2 weken) en het spelen in de buitenlucht (wanneer het seizoen dat toelaat)  onze jonge dieren een goede fysieke weerstand meegeven...

Besef goed vr u een kitten aanschaft het volgende:  Katten zijn levende wezens. Dieren die van lichaam en geest sterk, maar tegelijkertijd k kwetsbaar zijn en realiseer u dat er ondanks alle toegewijde zorg en veterinaire kennis, er geen garantie is op een altijd gezond en lang dierenleven.
Serieuze belangstellenden zijn van harte uitgenodigd ons voor informatie te bellen: 0578-641840 of
post@haretlandstryker.nl